Om neurologen

Min interesse for neurologien er bred og det er derfor, jeg er begejstret for nu at have min egen klinik og kunne modtage henvisninger på patienter med mange forskellige neurologiske symptomer. Alle typer patienter er særdeles velkomne. Jeg brænder for udredningen af de neurologiske sygsomme og for den gode patientkontakt og samtale.

Mit navn er Charlotte Dornonville de la Cour, jeg er vokset op på Fyn og uddannet læge fra Aarhus Universitet. Min phd skrev jeg ved neurologisk afdeling på Aarhus Universitetshospital. Jeg påbegyndte min speciallægeuddannelse på hospitaler i Region Midtjylland men flyttede midtvejs med min mand og tre børn til hovedstadsområdet og blev færdiguddannet neurolog i Region Hovedstaden. Derefter har jeg taget fagområdeuddannelse i Klinisk Neurofysiologi ved Rigshospitalet.
Jeg købte deltidsydernummer under Sygesikringen i neurologi ved årsskiftet 2016/17 og startede min klinik 1/4 2017 i Ordrup, 31/4 sluttede jeg mit overlægejob som klinisk neurofysiolog.
Fra 1/1 2018 er min deltidsklinik i neurologi forankret på Vesterbro sammen med dejlige kollegaer i ‘Tværfagligt hus for mental og kropslig sundhed’.